Guidan

Aankoopadvisering werkt

Aankoopadvisering werkt

Een nieuwe woning zoeken is een hele speurtocht. Welke woning past het beste bij mij? Een appartement of een vrijstaande woning? Een tuin op het zuiden of een dakterras? Hoeveel kamers heb ik nodig? En wat zijn de mogelijkheden op het gebied van financiering? Om al deze vragen te beantwoorden, is hulp en ondersteuning van een ervaren professional onontbeerlijk. Guidan aankoopadvisering werkt voor u!

Een woning kopen is geen dagelijkse routine. Daarom is het nuttig als iemand goed advies kan geven over de huidige woningmarkt, bouwkundige aspecten, ontbindende voorwaarden, gemeentelijke bepalingen en het uitbrengen van een scherp, maar realistisch openingsbod. Guidan aankoopadvisering is een gespecialiseerd NVM-aankoopmakelaar en kan u hierbij helpen.

Wie op woningjacht gaat, kan het beste eerst langs bij een hypotheekadviseur. Guidan aankoopadvisering kent de juiste partijen hiervoor en brengt u graag in contact met de juiste partij voor u. De hypotheekadviseur kan u helpen te bepalen hoeveel u kunt en wilt lenen. Vervolgens kan Guidan aankoopadvisering u helpen uw ideale woning te vinden.

De zoektocht naar uw droomhuis met Guidan

U kunt ons inschakelen om uw droomhuis voor u te zoeken via een zoekopdracht. Tijdens een gezamenlijk gesprek bespreken wij uw eisen, wensen en voorkeuren en de haalbaarheid daarvan.

Daarnaast kunt u met de makelaar afspreken hoe actief hij of zij voor u op zoek gaat. Kijkt hij alleen in het aanbod van collega’s in het NVM-uitwisselingssysteem? Houdt hij u op de hoogte van panden die niet via een makelaar worden aangeboden (het zogenoemde ‘particuliere aanbod’)? Of gaat hij zelfs zo ver dat hij u op basis van zijn plaatselijke kennis wijst op panden die aan uw criteria voldoen en neemt hij desgewenst contact op met de eigenaar of hij bereid is te verkopen? Dit kunt u allemaal bepalen in samenspraak met uw Guidan aankoopadvisering.

Tot slot: een makelaar mag nooit tegelijkertijd optreden voor de verkopende en de kopende partij. Dit in verband met mogelijke belangenverstrengeling.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met Guidan!

Contactformulier