Guidan

Koploper in aankoopbegeleiding

We zijn enorm trots om te kunnen melden dat we, een jaar na de oprichting van Guidan, het grootste makelaarskantoor van de gemeente Voorst zijn op gebied van aankoopbegeleiding.

Afgelopen periode heeft Guidan diverse kopers succesvol begeleidt naar een nieuwe woning, naar hun droomhuis! De kennis van de regio Stedendriehoek en de onafhankelijke rol als aankoopmakelaar, zorgt ervoor dat Guidan deze aankoopbegeleiding daadwerkelijk volledig onafhankelijk aan kan bieden aan de koper.

Guidan verzorgt desgewenst het complete traject, van zoektocht tot en met bouwkundige keuringen en daadwerkelijke aankoop. Dit heeft ertoe geleid dat dit jaar diverse woningen zijn aangekocht in het formele en informele circuit.

Kies voor een aankoopmakelaar

Bent u al lang op zoek naar een woning en wilt u uw zoekopdracht echt centraal hebben? Kies dan voor een aankoopmakelaar!

Guido Leerkes van Guidan draait de markt om. Wij stellen uw woonwensen centraal en zetten alle middelen in om uw zoekopdracht onder de aandacht te brengen van potentiële kopers.

Op zoek naar je droomhuis? Guido Leerkes van Guidan helpt je graag verder! Neem vandaag nog vrijblijvend contact op!