Guidan

Over Guidan

Ik ben Guido Leerkes en oprichter van Guidan aankoopadvisering. Na bijna 10 jaar werkzaam te zijn geweest voor een traditioneel makelaarskantoor moet het anders. De wens van de woningzoeker staat centraal en niet het aanbod van woningen. Het is tijd voor vernieuwing.

Als makelaar merkte ik dat de relatie tussen woningzoeker en makelaar verzwakte. De belangen van kopers verdwijnen steeds verder achter anonieme zoekprofielen. In mijn ogen is de aandacht, inzet en betrokkenheid bij de woningzoeker onvoldoende. In grote lijnen draait alles om de belangen van de verkoper. Daarom draai ik mijn benadering om en zet uw belangen voorop. Guidan staat voor onafhankelijke aankoopadvisering, actief zoeken en alle mogelijkheden die de markt biedt benutten.  Lees meer hier meer over wie er achter Guidan aankoopmakelaars zitten.

 

 

 

De woningzoeker centraal

Woningzoekenden en verkopers vinden elkaar voornamelijk via Funda.nl. Daarmee werkt de woningmarkt nog volgens hele ouderwetse principes. Dat komt nog nauwelijks voor in onze maatschappij. Waarom zou het zo moeten blijven terwijl het over uw woongenot gaat?! En daarom is het tijd voor vraag gestuurd makelen. Guidan staat voor innovatie waarbij het kopersbelang op 1 staat.

Met de unieke benadering van Guidan krijgt het vak z’n glans weer terug. Het makelen gaat weer over de belangen van mensen en hun woonwensen. Ik verdiep me in wat u werkelijk belangrijk vindt en ga actief aan de slag. U zegt me wat u nodig heeft en ik geef antwoorden.

Ik sta te trappelen om ook voor u aan het werk te gaan. Schrijf u in als woningzoeker en u zult zien dat ik het echt anders doe.

Onze werkwijze?

Guidan Aankoopadvisering uit Twello is opgericht om ervoor te zorgen dat u uw droomhuis kunt vinden! Voor ieder budget en op ieder moment in uw leven.