Guidan

Over Ons

Guido Leerkes

Ik ben Guido en oprichter van Guidan aankoopmakelaars. Ik werk inmiddels ruim 15 jaar in de makelaardij en heb sinds ruim 5 jaar mijn eigen kantoor als aankoopmakelaar. Ik merk dat ik nog iedere dag enthousiast ben als klanten hun ideale woning kunnen aankopen. De adviesrol die wij als aankoopmakelaar vervullen wordt steeds belangrijker. Of het nu gaat om hulp bij de zoektocht, onze bouwkundige beoordeling, de waarde indicatie of strategiebepaling rondom de aankoop, in iedere fase probeer ik mijn kennis en ervaring in te zetten met als doel een succesvolle aankoop. Naast mijn werk ben ik vader van 2 kinderen en sta dan ook vaak als vrijwilliger op het voetbalveld als trainer van mijn kinderen. Daarnaast hou ik zelf van hardlopen en volleybal ik recreatief voor de gezelligheid.

 

 

Jesper Esbeukman

Ik ben Jesper Esbeukman, 24 jaar oud, samenwonend met mijn vriendin in Zutphen en werkzaam als Commercieel Medewerker Binnendienst bij Guidan. Ik ben afgestudeerd voor de studie Toegepaste Psychologie, maar ik wilde graag wat anders gaan doen. Na een lange zoektocht merkte ik dat de makelaardij mij aanspreekt. Als kind tekende ik al graag huizen, dus achteraf gezien is de makelaardij misschien helemaal niet zo verrassend als ik op voorhand dacht. Ik ben via via in contact gekomen met Guido en zodoende is het balletje gaan rollen. Ondertussen is het bijna drie maanden geleden dat ik blanco bij Guidan ben binnengekomen om te proeven wat het vak inhoudt. Nu is het dus zaak om snel en veel te leren, vandaar dat ik vanaf oktober dit jaar weer ga studeren naast mijn werk. Ik heb er zin in om het fijne van de makelaardij te gaan leren!

In mijn vrije tijd tennis ik met een goede vriend van mij, luister ik graag naar muziek, of geniet ik hier en daar van een speciaalbiertje met bittergarnituur.

 

 

Meer over Guidan?

Lees meer over onze werkwijze en aanpak.