Guidan

Werkwijze en tarieven

Hoe werkt Guidan?

Heeft u een woning gezien en wilt u graag een eigen NVM adviseur voor de aankoopbegeleiding, een zogeheten aankoopmakelaar, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kennen de hele Stedendriehoek uitstekend en werken uitsluitend voor kopers. Wij hebben dus geen verkoopbelangen. Hiermee kan Guidan Aankoopadvisering u volledig onafhankelijk adviseren als aankoopmakelaar in bijvoorbeeld Twello, Deventer, Apeldoorn of Zutphen en bereiken wij het maximale resultaat voor u. Ook als u een woning op het oog heeft die niet te koop staat of via het informele circuit te koop wordt aangeboden, kunnen wij u uitstekend begeleiden in het aankooptraject. Dit doen wij op een transparante en open wijze. Met onze 3 aankooppakketten bepaalt u zelf hoeveel advisering u wenst. Of u nog een starter op de woningmarkt bent of een doorstromer bent, wij hebben een pakket die aansluit bij uw wensen.

De voordelen van een aankoopmakelaar

Traditionele makelaarskantoren zoeken uitsluitend in het aanbod van woningen die zij in verkoop hebben. Wij richten al onze aandacht op uw wensen als woningzoeker en zoeken veel breder in de markt.

Guidan is:

  • onafhankelijk
  • op de hoogte van de lokale markt
  • zeer ervaren

Lees verder over de voordelen van een aankoopmakelaar.

Hoe gaan we nu verder?

Ik maak graag een afspraak om uw wensen en verwachtingen met elkaar te bespreken. Dit kan gewoon bij u thuis of bij mij op kantoor. Samen met u analyseren we uw woonwensen en bespreken we uw woonwensen. Hierdoor weet ik (nog) beter hoe ik u van dienst kan zijn. Door deze persoonlijke benadering komt uw woonwens echt centraal te staan en gaan wij echt actief op zoek naar aanbod dat past bij uw wensen. In onze aankooppakketten kunt u overzichtelijk zien wat u van ons kunt verwachten.

NIEUW: Zie hier hoe wij werken met een uniek en gespecialiseerd zoeksysteem, zodat u altijd als eerste het nieuwste aanbod ontvangt Klik hier

Klik op het pakket van uw wens voor meer informatie of neem gewoon vrijblijvend contact op met Guidan!

Bekijk de tarieven van Guidan