Guidan

aankooppakket hulp op afstand

Hulp op afstand nodig?

Guidan aankoopadvisering is een vooruitstrevend kantoor die zijn diensten aanpast aan de veranderende marktomstandigheden. Met de ontwikkeling van het pakket “Hulp op afstand” speelt Guidan in op de veranderende behoefte uit de markt. Dit pakket is speciaal ontwikkeld voor de kopers die hun woning zelf willen aankopen en geen gebruik willen maken van de diensten van een full service aankoopmakelaar. Deze koper heeft zelf kennis van de bouwkundige staat van een woning en beschikt over voldoende “bagage” om de onderhandelingen met de verkopend makelaar zelfstandig uit te voeren.

In de huidige markt waarbij de vraag groter is als het aanbod is ook deze groep kopers op zoek naar een adviseur die zij in kunnen schakelen, zodat de kans op succes groter wordt. Zij zoeken een stuk bevestiging over actuele transactiecijfers, de aankoopstrategie en de wijze waarop de slagingskansen vergroot kunnen worden. Guidan aankoopadvisering helpt deze groep graag als telefonische vraagbaak. Wilt u geen aankoopmakelaar in de arm nemen, maar wel gebruik maken van de kennis en ervaring van een NVM aankoopmakelaar, dan is dit pakket voor u bedoeld.

Wat mag u verwachten?

  • Aan de hand van de kenmerken van de woning ontvangt u een overzicht van de meest recente transactiecijfers van vergelijkbare objecten
  • Telefonisch overleg over strategie, vervolgstappen en voorwaarden in het aankooptraject.
  • Kadastraal onderzoek
  • Onderzoek bestemmingsplan
  • Géén visuele inspectie
  • Wij voeren de onderhandelingen namens u
  • Controle en toelichting op de koopovereenkomst

Ons tarief voor hulp op afstand zonder visuele inspectie, maar inclusief onderhandelingen bedraagt € 795,– (inclusief 21% BTW)

Past uw wens voor ondersteuning niet in dit pakket? Geen probleem, wij bieden ook op maat aankoopadvisering tegen een tarief van € 100,– euro exclusief 21% BTW.

Bent u wel op zoek naar een aankoopmakelaar die u ook behoedt voor bouwkundige gebreken en de onderhandelingen voor u voert? Bekijk dan ons starterspakket of ons reguliere aankooppakket.

Wilt u meer informatie over onze pakketten of vrijblijvend even kennismaken? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in:

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tags: aankoopmakelaar, Deventer, Apeldoorn, Twello, Wilp, Terwolde, Ugchelen, Zutphen, Eerbeek, Teuge