Guidan

Voordelen aankoopadvisering

Traditionele makelaarskantoren zoeken uitsluitend in het aanbod van woningen die zij in verkoop hebben. Wij richten al onze aandacht op uw wensen als woningzoeker en zoeken veel breder in de markt.

Onafhankelijk en objectief

Anders dan makelaarskantoren hebben wij geen belangen bij toekomstige verkopen. Daarmee zijn we onafhankelijk en objectief. Uw belang staat écht voorop zonder die te moeten delen met verkopers.

Marktkennis

Wij kennen de regio Deventer, Apeldoorn en de gemeente Voorst als geen ander. Wij weten wat de reële marktwaarde van een woning waard is en doordat wij geen verkoopbelangen hebben, kunnen wij u te allen tijde onafhankelijk adviseren. Wij hebben geen dubbele belangen en stellen uw wensen centraal.

10 jaar ervaring

Wij hebben ruim 10 jaar ervaring als makelaar bij een regulier makelaarskantoor. Door deze ervaring weten wij hoe verkopers denken en weet hoe ze reageren op bepaalde situaties. Deze ervaring zetten wij graag in voor uw belang. Samen met u bespreken wij de onderhandelingsstrategie en voeren wij de onderhandelingen namens u. Hiermee bent u altijd zeker van een maximaal onderhandelingsresultaat.

Bouwkundige ervaring

Wij hebben ruime bouwkundige ervaring en behoeden u voor verborgen gebreken in het aankoopproces. Door u onafhankelijk te laten adviseren bent u ervan verzekerd dat u niet verrast wordt door bouwkundige gebreken nar de aankoop.

Altijd meest recente aanbod

Iedere ochtend matchen wij het meest recente aanbod met uw wensen. Daarnaast speuren wij actief de markt af naar geschikt aanbod bij uw zoekopdracht. Hiermee bent u ervan verzekerd dat u altijd op de hoogte bent van het meest recente aanbod.

Actief zoeken

We wachten niet alleen op woningen die te koop worden aangeboden via reguliere kanalen als Funda. We zoeken actief naar uw ideale woning. Bijvoorbeeld met goed gecoördineerde promotiecampagne of een huis-aan-huis campagne.

Ook voor niet te koop

U heeft wel een woning gezien, maar weet niet of deze te koop is? Geen probleem. Namens u benaderen wij de eigenaren en vragen verkoop van hun woning te overwegen. Op die manier hebben we al vaker een woning aangekocht.

U betaald alleen wat u nodig heeft

Bij de reguliere makelaarskantoren zit u vast aan een courtage. Bij Guidan kiest u onze dienstverlening zoals u wenst. Van een bezichtiging en indicatief aankoopadvies tot een volledige begeleiding. Alle tarieven zijn overzichtelijk en vooraf bekend. Geen onaangename verrassingen achteraf dus.

Vertrouwde NVM-kwaliteit

Guidan is lid van de NVM en levert vertrouwde kwaliteit. Zo onderzoeken wij alle juridische en bouwkundige zaken en geven u een objectief marktadvies. We bespreken samen de aankoopstrategie en voeren de onderhandelingen namens u. Wij zorgen dat alle afspraken correct worden vastgelegd in een NVM-koopovereenkomst en begeleiden u tijdens het notariële transport.